CAT | ES | EN

Avís Legal

1 – INTRODUCCIÓ
Les presents clàusules de l’avís legal contenen les normes d’ús i accés de la pàgina web d’Internet www.frisal.cat qual és titular FRI.SAL, SL. L’accés i / o utilització d’aquest portal li atribueix la condició d’usuari del mateix i accepta les condicions generals. En cas negatiu s’ha d’abstenir d’accedir i / o utilitzar el portal.

2 – IDENTITAT DEL TITULAR DEL LLOC WEB
- Denominació: FRI.SAL ARTESANS, SL - Domicili social: PASSEIG TERRALL,14 BAIXOS - CIF: B25476250 - Telèfon: 973142745 - Correu electrònic: frisal.artesans@gmail.com

3 – USUARI
L’accés i / o utilització del portal no exigeix el registre dels usuaris, és possible que la utilització d’alguns serveis es condicioni a emplenar un formulari. Sobre les dades que se sol · liciten l’usuari assumeix de comunicar una informació veraç, exacta, actualitzada i completa. L’usuari accepta que l’ús del portal segons la llei i les condicions d’aquest avís legal. És possible que la utilització d’alguns serveis es condicioni amb el registre previ i l’ús d’un codi d’usuari (login) i una contrasenya (password) que rebrà després de completar el procés de registre. L’usuari es compromet ser diligent amb el codi d’usuari i la contrasenya, ja no comunicar-a tercers, qualsevol incidència posar-se contacte amb frisal.artesans@gmail.com

4 – PROPIETAT INTEL · LECTUAL I INDUSTRIAL
Aquesta web és propietat de FRI.SAL ARTESANS, SL L’usuari reconeix que els drets relatius de la propietat intel · lectual i industrials dels continguts d’aquesta pàgina web, és a dir, ia títol merament enunciatiu, sobre els textos, fotografies, dissenys, logos, codi font, gràfics, imatges, dibuixos, àudio, vídeo, programes informàtics, productes multimèdia, les marques, els noms comercials i els signes distintius que apareixen en la mateixa són de FRI.SAL ARTESANS, SL. o de les empreses majoristes i fabricants dels productes i serveis oferts. Per tant estan subjectes a drets de propietat intel · lectual i industrial i protegits per la legislació espanyola i internacional. Queda totalment prohibit qualsevol tipus d’utilització del contingut d’aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial del mateix, sense consentiment de FRI.SAL ARTESANS, SL. L’usuari es compromet a no suprimir o alterar les mencions com a copyright, © que apareixen a la pàgina web.

5 – PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS
L’Usuari declara que tota la informació que subministra és veraç, exacta i completa i es compromet a mantenir-la actualitzada ia comunicar tots els canvis de forma immediata. En aquells supòsits en què l’usuari facilités dades personals d’altres persones físiques, aquest assumeix l’obligació d’observar, respecte a les esmentades dades, de els deures de qualitat, informació i de sol · licitud del consentiment a les persones titulars de les dades personals que el concerneixen per al seu tractament. Mitjançant la cumplimentació del formulari de registre i la seva acceptació mitjançant el clic del botó, així com la remissió de qualsevol informació a través de qualsevol tipus de formularis electrònics o per correu electrònic, fax, sms, etc. l’usuari manifesta expressa i inequívocament el seu consentiment perquè les dades de caràcter personal subministrades, siguin incorporades al fitxer corresponent i tractats amb les seves finalitats. El en cas que les dades personals enviades siguin de menors d’edat, serà requisit imprescindible que obtinguin prèviament el consentiment dels seus pares, tutors o representants legals, els quals seran considerats responsables de tots els actes realitzats pels menors al seu càrrec.

6 – LLEI DE SERVEIS DE LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ
Com estableix l’art. 10 de la Llei 34/2002, d’11 juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), s’informa al punt 2 d’aquest avís legal les dades identificatives de l’empresa. L’empresa “FRI.SAL ARTESANS, SL” posa a disposició dels usuaris enllaços (links) amb altres pàgines d’Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha d’acceptar les normes d’ús d’aquesta pàgina abans d’utilitzar. També ha d’acceptar “FRI.SAL ARTESANS, SL” no té cap control sobre el contingut d’aquestes pàgines i no pot assumir cap responsabilitat del material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a aquesta web no implica que “FRI.SAL ARTESANS, SL” l’aprovi, ni els productes o serveis als quals fa referència.

7 – RESPONSABILITAT
FRI.SAL ARTESANS, SL no garanteix la veracitat, exactitud, i actualitat dels continguts al portal, tampoc de possibles errors o desconnexions de la xarxa, suspensió o cancel · lació temporal o definitiva dels serveis oferts a la web. Ni és responsable dels danys i perjudicis que puguin ser deguts a l’existència d’un virus ni d’altres elements en el seu sistema informàtic.

8 – LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ
Les presents condicions generals s’interpretaran i regiran de conformitat amb la legislació espanyola, a la qual ambdues parts es sotmeten de forma expressa. Les parts renuncien als furs que els corresponen, FRI.SAL ARTESANS, SL i l’Usuari, se sotmeten als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Lleida.

© FRI.SAL ARTESANS, SL, 2012, Les Borges Blanques. Tots els drets reservats.


frisalartesans.com Copyright © 2012- Legal Notice